Επαγγελματικό μακιγιάζ

Επαγγελματικό μακιιάζ ΤζένηΤο επαγγελματικό μακιγιάζ είναι ένα δημιουργικό μακιγιάζ διότι ο makeup artist χρειάζεται τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις, τα ειδικά επαγγελματικά προϊόντα καθώς και τη φαντασία τοu έτσι ώστε οι τελικές εικόνες που θα δώσει σε κάθε καλλιτέχνη να είναι αντιπροσωπευτικές του concept και ταυτόχρονα πρωτότυπες. Οι επαγγελματίες του καλλιτεχνικού χώρου συνήθως είναι ηθοποιοί, χορευτές, μοντέλα, παρουσιαστές κ.ά.

Λαμβάνονται πάντα υπόψιν όλες οι ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε καλλιτέχνη πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε τεχνική και γίνεται μια συζήτηση που θα μας βοηθήσεις στο ύφος του μακιγιάζ που θέλουμε να δώσουμε. Ταυτόχρονα εξετάζουμε τις συνθήκες του φωτισμού το πώς φωτίζεται το πρόσωπο τους και από ποια κατεύθυνση πέφτει το φώς  αν ο φωτισμός είναι ζεστός η ψυχρός καθώς επίσης και τις καιρικές συνθήκες αν πρόκειται για εξωτερικά γυρίσματα.

Αν σας ενδιαφέρει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα και είστε επαγγελματίας μπορώ να επιμεληθώ το μακιγιάζ σας για οποιαδήποτε περίσταση. Αλλά ακόμη και αν δεν είστε επαγγελματίας και θέλατε έτσι απλά να νιώσετε αυτή τη μαγευτική εμπειρία του μοντέλου και να έχετε εντυπωσιακές φωτογραφίες είτε πορτραίτα είτε ολόσωμες με τον πιο όμορφο εαυτό σας.

 

 

ΠΑΝΩ