Νυφικό μακιγιάζ

ΝΥΦΙΚΟ STYLING

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μια μέλλουσα νύφη δε θα πρέπει να βασίζεται στις δικές της γνώσεις μακιγιάζ για το γάμο της. Ενώ οι περισσότερες γυναίκες είναι ικανές στην εφαρμογή των καλλυντικών σε καθημερινή βάση, μια καθημερινή εμφάνιση δεν είναι το καλύτερο στοίχημα για την ημέρα του γάμου σας. Με τόσα πολλά πράγματα που θα έχετε στο μυαλού σας, αφήνοντας το πρόσωπό σας στα χέρια ενός επαγγελματία σας αφήνει με ένα λιγότερο πράγμα που πρέπει να κάνετε μόνοι σας.

Το πιο σπουδαίο από όλα όμως είναι ότι κάθε νύφη θέλει να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της αλλά και να γράψει άψογα στο φακό, καθώς θα φωτογραφηθεί και θα βιντεοσκοπείται σε όλη τη διάρκεια της μέρας και οι φωτογραφίες θα μείνουν για πάντα. Ο επαγγελματίας μακιγιέρ έχει την πείρα και τα κατάλληλα προϊόντα για να σας εφαρμόσει ένα μακιγιάζ που θα αναδεικνύει τα όμορφα σημεία του προσώπου σας και θα έχει διάρκεια. Για να βρούμε αυτό που ταιριάζει σε εσάς απαραίτητο είναι το δοκιμαστικό μακιγιάζ πριν το τελικό. Ο στόχος μου σε αυτή τη συνάντηση είναι μέσα από τη συζήτηση να ανακαλύψω το ιδανικό μακιγιάζ που θα ανεβάσει το ηθικό σας και την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε όμορφη και αρεστή στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής.

Επειδή όμως η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, για αυτό θα σας πρότεινα δυο μέρες πριν, να κάνουμε μια συνεδρία REJOUVANCE. Η θεραπεία αυτή , εκτός από το φυσικό face lifting που κάνει (ενεργοποίηση κολλαγόνου & ελαστίνης, λάμψη, ενυδάτωση), προσφέρει την απόλυτη ηρεμία στη νύφη, της παίρνει όλη την ένταση, τη χαλαρώνει , της απομακρύνει το άγχος και μπλοκάρει όλες τις αρνητικές σκέψεις. Κι έτσι όλη αυτή η εσωτερική ισορροπία και ηρεμία φαίνεται και στο πρόσωπό της.

Εικόνα που σίγουρα θα μείνει και θα συζητηθεί!!

ΠΑΝΩ