Rejouvance

Rejouvance massage faceΗ ομορφιά ανήκει σε όλους μας!! Ο καθένας μας θέλει να νιώθει και να δείχνει όμορφος. Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις που μας δημιουργούν ένταση, άγχος, θλίψη, στρες, εκνευρισμό δυστυχώς το πως νιώθουμε αποτυπώνεται στο πρόσωπο μας και το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και τη λάμψη του με αποτέλεσμα οι πρώτες γραμμές να εμφανίζονται και στη συνέχεια να γίνονται βαθιές ρυτίδες. Επιπλέον η μόλυνση η κακή διατροφή το κάπνισμα η έλλειψη σωματικής άσκησης επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο το πρόσωπο με αποτέλεσμα να δείχνει θαμπό και κουρασμένο. Ο πιο φυσικός και αποτελεσματικός τρόπος για όσους δεν είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν κάποιο τύπο μεσοθεραπεία (face lifting,Botox και ενέσεις με διάφορες ουσίες) είναι η τεχνική αναζωογόνηση προσώπου και σώματος Rejouvance.

Το Rejouvance βασίζεται στη παραδοσιακή κινέζικη ιατρική και απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας. Η τεχνική Rejouvance γίνεται με απαλές κινήσεις των δακτύλων χωρίς ορούς, κρέμες, λάδια η μηχανήματα. Αποτελείται από μια ποικιλία από τεχνικές που περιλαμβάνουν την ενεργοποίηση βελονιστικών σημείων, την απελευθέρωση των μυών του συνδετικού ιστού δηλαδή τη στοιβάδα του δέρματος που είναι υπεύθυνη για τη καλή οξυγόνωση και τροφή της επιδερμίδας. Οι τεχνικές αυτές έχουν σχεδιαστεί για να ανανεώσουν και να διορθώσουν το περίγραμμα του προσώπου.

Η θεραπεία αποτελείται από έξι συνεδρίες και διαρκεί περίπου μία ώρα η συνέδρια. Κάθε συνεδρία εξετάζει τις διάφορες περιοχές του προσώπου, το κεφάλι, το λαιμό, το στήθος και τους ώμους. Με την ολοκλήρωση της θεραπείας, συνιστάται να έχετε συνεδρίες συντήρησης τουλάχιστον μία φορά κάθε τέσσερις έως έξι εβδομάδες.

1η ΣΥΝΕΔΡΙΑ: πρόσωπο 

Αρχικά γίνεται απελευθέρωση του συνδετικού ιστού σε όλο το πρόσωπο από την ένταση και τα μπλοκαρίσματα που έχουν παραχθεί από τις καθημερινές συσπάσεις έκφρασης που έχουν γίνει μόνιμο όλα αυτά τα χρόνια. Με αυτό το τρόπο η μικροκυκλοφορίας του αίματος ενισχύεται βοηθώντας έτσι την μεταφορά οξυγόνου, νερού και άλλων ουσιών, ομοιόμορφα, σε όλο το πρόσωπο.

Ποιοτικά οφέλη: Ανανεώνει το δέρμα, εξομαλύνει τους πόρους και τις ουλές. Το δέρμα λάμπει, το σχήμα του προσώπου και γραμμή του σαγονιού είναι πιο καθορισμένα, βελτιώνει το τόνο του δέρματος, την υφή ,επαναφέρει τη λάμψη κ μειώνει τις ρυτίδες γι “αυτό και  χρειαζόμαστε πολύ λιγότερο make-up από ό, τι στο παρελθόν.

2η ΣΥΝΕΔΡΙΑ: κρανίο και μέτωπο

Απελευθέρωση του συνδετικού ιστού στο μέτωπο, γύρω από την περιοχή των ματιών και το τριχωτό της κεφαλής, μυϊκή απελευθέρωση στον αυχένα, την κεφαλή και το μέτωπο.

Ποιοτικά οφέλη: Πιο απαλό δέρμα στη περιοχή του μετώπου και γύρω από τα μάτια. Τα σημάδια κούρασης και οι ρυτίδες απαλύνονται. Τα χαρακτηριστικά της περιοχής τονώνονται και ανεβαίνουν, τα μάτια «ανοίγουν» και φαίνονται μεγαλύτερα, οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται ορατά. Ανακουφίζει επίσης από το σύνδρομο της κροταφογναθικής (τριγμός των οδόντων), πονοκεφάλους και εντάσεις στον αυχένα, τους ώμους και το τριχωτό της κεφαλής.

3η ΣΥΝΕΔΡΙΑ: περιοχή γύρω από τα μάτια και ζυγωματικά

Απελευθέρωση του Συνδετικού ιστού και μυϊκή απελευθέρωση στην περιοχή από τα ματιά μέχρι το στόμα. Σε αυτή τη συνεδρία με τη χρήση της βαθύτερης αλλά  χαλαρωτικής κινήσεις, σφίγγει και μυϊκή χαλάρωση, η κύρια ανησυχία των περισσότερων γυναικών. Σε αυτό το σημείο ασκούμε στους μυς του προσώπου μία προς μία. Όπως και σε ένα απόλυτα φυσικό λίφτινγκ.

Ποιοτικά οφέλη: επαναφέρει τα πεσμένα χαρακτηριστικά, τονώνει τα ζυγωματικά και δέρμα δείχνει πιο σφιχτό και υγιές, η υπερένταση απελευθερώνεται και οι ρυτίδες γύρω από το άνω χείλος και στη ρινοπαρειακή αύλακα απαλύνονται. Προσφέρει πιο λαμπερό και άνετο χαμόγελο, αυξάνει το μέγεθος στα χείλη, διευκολύνει την ομιλία και το μάσημα των τροφών, καλύτερη αναπνοή στα άτομα με ιγμορίτιδες

 ΣΥΝΕΔΡΙΑ: πηγούνι, λαιμός και ντεκολτέ

Ποιοτικά Οφέλη: ανακουφίζει από τις εντάσεις της περιοχής, τονώνει τις χαλαρές περιοχές του λαιμού (π.χ. προγούλι). ανασηκώνει και τονώνει το ντεκολτέ. Διευκολύνει την προφορική έκφραση, την ομιλία ακόμη και το τραγούδι. απελευθέρωση της υπερέντασης και του στρές. Αίσθηση αυτοπεποίθησης, χαλάρωσης και ευεξία.

5η ΣΥΝΕΔΡΙΑ: ώμοι, αυχένας, λαιμός

Μυϊκή απελευθέρωση στην περιοχή του αυχένα του λαιμού, στην άνω πλάτη – σπονδυλική στήλη, ωμοπλάτες, τονώνει τους χαλαρούς μυς, ανακουφίζει από πόνους και απελευθερώνει την ευρύτερη περιοχή του αυχένα και των ώμων. η δυσκαμψία στους ώμους εξαφανίζονται. Παράλληλα, οι μύες γυμνάζονται και ξεκουράζονται, οξυγονώνεται ο εγκέφαλος, τονώνεται η μνήμη, καταπολεμάται η αϋπνία. Αίσθηση βαθιάς χαλάρωση και αναζωογόνηση.

6η ΣΥΝΕΔΡΙΑ: γενική εργασία
Η έκτη είναι η συνεδρία συντήρησης που επαναλαμβάνεται κάθε 4-6 εβδομάδες για την διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα σε ειδικές περιπτώσεις (πχ γάμος)

Θα δείτε πολλές βελτιώσεις: το δέρμα σας θα λάμπει, η υφή του θα γίνει πιο απαλή και το χρώμα πιο ζωντανό. Καθώς ενεργοποιείται η ελαστίνη και το κολλαγόνο το δέρμα ενυδατώνεται από μέσα προς τα έξω. Το πρόσωπό σας θα φαίνεται πιο χαλαρό, ξεκούραστο και φωτεινό, σαν να έχετε κοιμηθεί για ώρες, και η ένταση θα φύγει όχι μόνο από το πρόσωπό σας, αλλά και από το σώμα σας …

Τα επιπρόσθετα οφέλη:
Καλύτερος και πιο ποιοτικός ύπνος.
Ανακούφιση από πονοκεφάλους ,ζάλες και εντάσεις.
Εξισορρόπηση νευρικού συστήματος
Βελτίωση της αναπνοής
Αίσθηση ευεξίας και ηρεμίας
Μεγαλύτερη διαύγεια πνεύματος.

Το Rejouvance είναι ιδανικό για ανθρώπους που έχουν υποστεί εγκεφαλικά, ψύξεις, παραμόρφωση μυών από ατυχήματα, αλλά και για επαγγελματίες του καλλιτεχνικού χώρου που χρειάζεται να φωτογραφηθούν. Επίσης, μπορεί να γίνουν μια ή δύο μεμονωμένες συνεδρίες για κάποια ιδιαίτερη περίσταση όπως γάμος, τηλεόραση κα. Μιας και το αποτέλεσμα είναι εμφανές από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Για μόνιμα αποτελέσματα συστήνεται επανάληψη όλων των συνεδριών δύο φορές το χρόνο και μεμονωμένες συνεδρίες κάθε 1-2 μήνες.

ΠΑΝΩ