ΟΓΕ: Κάλεσμα συμμετοχής στη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

by / Κυριακή, 31 Μαΐου 2015 / ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ Νέα για τη Γυναίκα

Σε συμμετοχή στη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης που διοργανώνει την Κυριακή 17 Μάη η ΕΕΔΥΕ καλεί η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΓΕ σημειώνει:

«Καλούμε τις γυναίκες να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας σ’ όλους τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς που ματοκυλούν τους λαούς για τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων.

Εμείς οι γυναίκες της ΟΓΕ σηκώνουμε ψηλά τη σημαία του αγώνα ενάντια στους ιμπεριαλιστές που βομβαρδίζουν τα πάντα στη ζωή μας.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 8 το πρωί από τον Τύμβο του Μαραθώνα. Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, συμμετέχοντας στην 35η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που θα γίνει στη στάση στην Παλλήνη και θα βρίσκεται με πανό στις 5 το απόγευμα στην Αγία Παρασκευή για να πορευτεί προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας».

Διαβάστε περισσότερα νέα στο newslog.gr

ΠΑΝΩ