Μετά τον Gucci τώρα και ο Versace γιορτάζει τη χρονιά του σκύλου με μια μοναδική συλλογή!
Το επόμενο κινεζικό νέο έτος ξεκινάει στις 16 Φεβρουαρίου 2018 και μετά τον οίκο Gucci τώρα και ο οίκος Versace γιορτάζει το έτος του σκύλου με μια ειδική συλλογή.
Ο Versace αποκάλυψε σήμερα την άφιξη μιας συλλογής προς τιμήν της Χρονιάς του Σκύλου και το μοντέλο δεν είναι άλλη από τη νεαρή Audrey, το Τζακ Ράσελ τεριέ σκυλάκι της Donatella Versace.
Περισσότερα στο govastileto.gr
Διαβάστε περισσότερα νέα στο newslog.gr
Αναζήτηση
Πρόσφατα Άρθρα
Total white η πιο δυνατή τάση του καλοκαιριού
Total white η πιο δυνατή τάση του καλοκαιριού και πώς …ΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ
Σας προτείνω μερικά προϊόντα μακιγιαζ για να βεβαιωθείτε ότι …Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Palm Bracelets!
Ψάχνετε για νέους τρόπους που θα τραβίξουν τα βλέμματα …6 σημαντικά πράγματα που δε γνωρίζουμε για την ενυδατική κρεμά.
Οι περισσότερες γνωρίζουμε τα βασικά: Moisturizer κρατά το δέρμα …Συμβουλές για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ ημέρας και πώς θα το μετατρέψουμε σε βραδινό
Video από την εκπομπή «Χαμογέλα» με συμβουλές και οδηγίες μακιγιάζ …

GET SOCIAL