«Ασπίδα» η γυμναστική για την όσφρηση μετά τα 50
Η συστηματική γυμναστική μπορεί να μειώνει τον κίνδυνο εξασθένησης της όσφρησης, που είναι ιδιαιτέρως αυξημένος μετά την ηλικία των 50 ετών, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Στη μελέτη συμμετείχαν σχεδόν 1.600 εθελοντές, ηλικίας 53 ετών και άνω, οι οποίοι δεν έπασχαν από προβλήματα όσφρησης κατά την έναρξή της.
Οι ερευνητές τους παρακολούθησαν επί μία δεκαετία. Στην αρχή και στο τέλος της περιόδου παρακολούθησης, καθώς και τρεις φορές ενδιαμέσως, τους υπέβαλλαν σε εξετάσεις για να δουν αν μπορούν να ξεχωρίσουν οκτώ βασικές μυρωδιές (μεταξύ αυτών του καφέ και της σοκολάτας).
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…
Διαβάστε περισσότερα νέα στο newslog.gr
Αναζήτηση
Πρόσφατα Άρθρα
Total white η πιο δυνατή τάση του καλοκαιριού
Total white η πιο δυνατή τάση του καλοκαιριού και πώς …ΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ
Σας προτείνω μερικά προϊόντα μακιγιαζ για να βεβαιωθείτε ότι …Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Palm Bracelets!
Ψάχνετε για νέους τρόπους που θα τραβίξουν τα βλέμματα …6 σημαντικά πράγματα που δε γνωρίζουμε για την ενυδατική κρεμά.
Οι περισσότερες γνωρίζουμε τα βασικά: Moisturizer κρατά το δέρμα …Συμβουλές για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ ημέρας και πώς θα το μετατρέψουμε σε βραδινό
Video από την εκπομπή «Χαμογέλα» με συμβουλές και οδηγίες μακιγιάζ …

GET SOCIAL