Οχι πια εσώρουχα, μόνο αυτοκόλλητα -Η νέα τρέλα της Αμερικής [εικόνες]
Η σχεδιάστρια Jenny Beuttner το εφηύρε και το λάνσαρε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, όταν τα μοντέλα της εμφανίστηκαν με αυτοκόλλητες ταινίες, αντί για εσώρουχα.
Η εν λόγω ταινία αντικαθιστά τα στρινγκ και ονομάζεται Shibue Strapless Panty. «Δεν ξεπερνάμε τα όρια, τα σπάμε» λέει η εταιρεία που τα σχεδίασε.
Η Jenny Beuttner εφηύρε την εν λόγω ταινία, για τις ανάγκες του γάμου της αδελφής της. Οταν μπερδεύτηκε με τα ορατά ίχνη των εσωρούχων στις τουαλέτες του γάμου, πήρε -την τελευταία στιγμή- το μπροστά και το βασικό μέρος ενός στρινγκ, τα κόλλησε με ταινία και τα Shibue Strapless Panty γεννήθηκαν.
H σχεδιάστρια που κάνει περιουσία από τη νέα της ιδέα:
Διαβάστε περισσότερα νέα στο newslog.gr
Αναζήτηση
Πρόσφατα Άρθρα
Total white η πιο δυνατή τάση του καλοκαιριού
Total white η πιο δυνατή τάση του καλοκαιριού και πώς …ΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ
Σας προτείνω μερικά προϊόντα μακιγιαζ για να βεβαιωθείτε ότι …Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Palm Bracelets!
Ψάχνετε για νέους τρόπους που θα τραβίξουν τα βλέμματα …6 σημαντικά πράγματα που δε γνωρίζουμε για την ενυδατική κρεμά.
Οι περισσότερες γνωρίζουμε τα βασικά: Moisturizer κρατά το δέρμα …Συμβουλές για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ ημέρας και πώς θα το μετατρέψουμε σε βραδινό
Video από την εκπομπή «Χαμογέλα» με συμβουλές και οδηγίες μακιγιάζ …

GET SOCIAL