Περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι πεθαίνουν ετησίως από το κάπνισμα στην Ελλάδα
Περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα από νοσήματα που σχετίζονται με το κάπνισμα, ενώ εκτιμάται ότι ξοδεύονται 25-30 εκατ. ευρώ ετησίως για τσιγάρα.
Οι επιστήμονες μιλούν για διακοπή του καπνίσματος και όχι μετακίνηση σε άλλα καπνικά προϊόντα, τα οποία είναι «εθιστικά και δυνητικά καρκινογόνα», και μάλιστα υπογραμμίζουν ότι τα Ιατρεία Βοήθειας Διακοπής Καπνίσματος που λειτουργούν σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας έχουν από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας στην Ευρώπη, λόγω του εξειδικευμένου προσωπικού τους.
Περισσότερα στο govastileto.gr
Διαβάστε περισσότερα νέα στο newslog.gr
Αναζήτηση
Πρόσφατα Άρθρα
Total white η πιο δυνατή τάση του καλοκαιριού
Total white η πιο δυνατή τάση του καλοκαιριού και πώς …ΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ
Σας προτείνω μερικά προϊόντα μακιγιαζ για να βεβαιωθείτε ότι …Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Palm Bracelets!
Ψάχνετε για νέους τρόπους που θα τραβίξουν τα βλέμματα …6 σημαντικά πράγματα που δε γνωρίζουμε για την ενυδατική κρεμά.
Οι περισσότερες γνωρίζουμε τα βασικά: Moisturizer κρατά το δέρμα …Συμβουλές για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ ημέρας και πώς θα το μετατρέψουμε σε βραδινό
Video από την εκπομπή «Χαμογέλα» με συμβουλές και οδηγίες μακιγιάζ …

GET SOCIAL